Ще одне дивне правило для туристів на іспанському курорті — Відпустка 24
Хочу в тур!

+38(067)341-60-80

Контакт підбору туру

Пн -Нд: 10:00 - 20:00

Підтримка туристів 24/7

У курортному місті Торрев’єха туристів штрафуватимуть на 200 євро за покупку товарів у неліцензованих вуличних торговців.

На популярному серед туристів узбережжі Коста-Бланка в провінції Аліканте на південному сході Іспанії відпочиваючі можуть бути оштрафовані на 200 євро за порушення нового правила.

Як пише Express, таке покарання можуть понести туристи, спіймані на купівлі товарів у неліцензованих вуличних торговців в курортному місті Торрев’єха, що є одним з головних туристичних напрямків регіону.

Неліцензійні вуличні торговці часто продають свої товари прямо на вулиці, просто підходячи з пропозиціями до туристів, які засмагають на пляжі, або відвідувачів барів на літніх майданчиках. В першу чергу, вони продають сонцезахисні окуляри, головні убори та одяг, які є підробками товарів популярних брендів.

Це вже другий етап боротьби з таким бізнесом. До цього поліція зосередила свою увагу на неліцензованих продавцях, щоб конфіскувати у них будь-які контрафактні товари. Тепер же вони вирішили взятися і за покупців, адже, як то кажуть, попит народжує пропозицію.

Радник з питань поліції, безпеки та надзвичайних ситуацій міста Торрев’єха Федеріко Аларкон зазначив, що дана кампанія, в першу чергу, була розроблена для інформування туристів, які можуть не знати, що порушують закон.

За що ще туристів штрафують в Іспанії

На одному з найпопулярніших курортів Іспанії – містечку Муро на Майорці – раніше ввели штраф у розмірі 900 євро для туристів, які стрибають з причалу в море.

Тим часом, інший популярний іспанський курорт Тенеріфе заборонив куріння на пляжах і ввів величезні штрафи за забруднення території.

Крім того, в Іспанії діють штрафи дли тих, хто їздить на велосипедах в навушниках

А якщо подорожуєте по Італії то не забувайте компостувати білети в громадському транспорті.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *